All for Joomla All for Webmasters
MERKSEM
MERKSEM
KAPELLEN
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Bredabaan 872, B-2170 Merksem
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Essenhoutstraat 28 B-2950 Kapellen

Zandstralen

Gevel Zandstralen

Algemene opmerking over zandstralen gevels

Deze oude methode van gevelreiniging frist de gevel op, maar is niet aangewezen voor elk type muur. Zandstralen is immers een harde reinigingstechniek en is zeker niet aangewezen voor delicate steensoorten, zoals zandsteen, natuursteen en oude of historische gevels.

Zandstralen is wel aangewezen als u uw gevel wenst voor te bereiden voor schilderwerken of het aanbrengen van bepleistering.

Wilt u uw gevel zandstralen? Vraag dan zeker eerst om deskundig advies of maak een afspraak met ons

Hoe gebeurt zandstralen?

Gevels worden gereinigd door een straal zand (onder hoge druk) gericht tegen de gevel te sturen. De meeste vormen van vervuiling worden hiermee verwijderd.

Bij het zandstralen worden de ramen en deuren zorgvuldig bedekt, zodat het zand alleen in contact komt met de muur. Zandstralen kan bij delicate bakstenen ook beschadigingen veroorzaken. Zo kan de platinalaag van de gevelsteen bijvoorbeeld worden weggestraald. Versieringen (bijvoorbeeld sculpturale elementen) zijn meestal ook te gevoelig voor zandstralen.

Gevel renovatie via de verouderde techniek van zandstralen behoort daarom steeds meer tot het verleden. Bij delicate bakstenen en gevoelige steensoorten is een andere reinigingstechniek dan ook ten zeerste aan te raden.

Grote & kleine projecten

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote industriële schilderwerken. Bij Schilderwerken Bertellen hebben we ook ervaren pistoolschilders in huis om een egale toplaag over grote oppervlaktes te verzekeren.

Of had u enkel retouches nodig? Ook wanneer u niet alle stalen constructies opnieuw wil laten stralen, metalliseren en coaten maar slechts enkele beschadigde plekken wenst aan te pakken, kan u op ons rekenen. 

Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële schilderwerken met weersbestendige en anti-corrosie coatings of zou u graag meteen een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!

Al 2 generaties lang…

Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

Alles even gepassioneerd en toegewijd. Alsof het voor onszelf is, alsof u familie bent. Kwaliteit en service in alles wat we doen.

Onze Contactgegevens

Schilderwerken Bertelle
Bredabaan 872
B-2170 Merksem

T.: +32 (0)499.20.14.78
E.: info@schilderwerkenbertelle.be

Hoofdkantoor:
Essenhoutstraat 28
B-2950 Kapellen

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht!

Sorry, we zijn er even niet. Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht en we beantwoorden u per mail.

Uw naam
* Email
* Omschijf uw vraag
Nu aanmelden

Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw vraag
Wij zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?