Skip to main content
VRIJBLIJVEND OFFERTE & ADVIES

Voor particulieren en bedrijven, voor zowel kleine en grote projecten

Met deze partners werken wij samen

Offerte aanvraag

  EEN OFFERTE OP MAAT

  Persoonlijke benadering

  Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor uw schilderwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze offertepagina kunt u eenvoudig en snel uw gegevens achterlaten en wij zorgen voor een offerte op maat.

  Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

  1. Kennismaking

  Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

  2. Opmeting

  Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

  3. Prijs voorstel

  Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

  4. Aan de slag

  Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.