Skip to main content
UW PROFESSIONELE SCHILDER IN ANTWERPEN

Kwaliteit en vakmanschap

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Antwerpen? Maak dan kennis met Schilderwerken Bertelle! Ons team van deskundige schilders biedt hoogwaardige schilderoplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten in de regio Antwerpen. Bij Bertelle zijn we gepassioneerd over ons vak en hebben we jarenlange ervaring in het leveren van kwaliteitsvolle schilderwerken. Wij gebruiken alleen de beste materialen en werken met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw schilderproject van hoge kwaliteit is en jarenlang meegaat. Onze schilders zijn zeer bekwaam en hebben de vaardigheden om zelfs de meest complexe schilderprojecten aan te pakken.

30

jaar professionele ervaring in de regio Antwerpen

10

garantie op schilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerk

Neem vandaag nog contact met ons op!

Of u nu uw interieur wilt opfrissen of uw buitenkant een nieuwe look wilt geven, wij bieden hoogwaardige binnen- en buitenschilderwerk aan voor uw woning of bedrijfspand. Wij staan bekend om onze uitstekende afwerking en oog voor detail, en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we aan al hun behoeften voldoen.

Als u op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf in Antwerpen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden hoogwaardige diensten tegen betaalbare tarieven en staan klaar om u te helpen met uw schilderproject!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.