All for Joomla All for Webmasters
MERKSEM
MERKSEM
KAPELLEN
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Bredabaan 872, B-2170 Merksem
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Essenhoutstraat 28 B-2950 Kapellen

Gevelbescherming

Gevelbescherming

Impregneren voor het behoud van uw gevel

Na het aanbrengen van nieuw voegwerk of het laten reinigen of renoveren van uw gevel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van het resultaat genieten. Laat daarom uw gevel door ons impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd.

Vuil en vocht vormen een aanslag op uw gevel. Niet alleen voor het aanzicht, ook technische schade kan het gevolg zijn. Daarom is het impregneren van gevels niet weg te denken uit ons dienstenpakket. Dat komt omdat de zuurgraad in en vervuiling van neerslag de laatste jaren is toegenomen. Voegwerk wordt hierdoor sneller aangetast. Impregneren verlengt de levensduur van de gevel.

Hoe werkt impregneren?

Impregneren is niets anders dan het vochtwerend maken van een gevel. Na reiniging of renovatie van de gevel brengen we een impregneervloeistof aan. Hierdoor krijgen vocht en vuil geen kans om zich aan de muur te hechten: het vocht parelt van de gevel af terwijl vocht van binnen nog wel weg kan naar buiten. De ventilerende werking van de gevel blijft dus behouden. Door het impregneren houdt u de gevel niet alleen langer mooi, u voorkomt ook technische schade. Wanneer vocht in de muur trekt kan er in een strenge winter vorstschade ontstaan, met kapotvriezen van de stenen als gevolg. Bovendien is uw woning beter geïsoleerd na het impregneren van de gevel, wat tot een behoorlijke besparing op uw energierekening kan leiden.

Het impregneren van uw gevel:

– Verlengt de levensduur

– Voorkomt technische schade

– Zorgt voor betere isolatie

Grote & kleine projecten

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote reinigingswerken. Bij Schilderwerken Bertelle hebben we ook ervaren pistoolschilders in huis om een egale toplaag over grote oppervlaktes te verzekeren.

Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële schilderwerken met weersbestendige en anti-corrosie coatings of zou u graag meteen een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!

Al 2 generaties lang…

Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

Alles even gepassioneerd en toegewijd. Alsof het voor onszelf is, alsof u familie bent. Kwaliteit en service in alles wat we doen.

Onze Contactgegevens

Schilderwerken Bertelle
Bredabaan 872
B-2170 Merksem

T.: +32 (0)499.20.14.78
E.: info@schilderwerkenbertelle.be

Hoofdkantoor:
Essenhoutstraat 28
B-2950 Kapellen

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht!

Sorry, we zijn er even niet. Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht en we beantwoorden u per mail.

Uw naam
* Email
* Omschijf uw vraag
Nu aanmelden

Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw vraag
Wij zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?