All for Joomla All for Webmasters
MERKSEM
MERKSEM
KAPELLEN
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Bredabaan 872, B-2170 Merksem
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Essenhoutstraat 28 B-2950 Kapellen

Vloercoating

Vloercoating

Onderscheid tussen vloercoatings

Vloercoatings worden met een extreem dunne laag naadloos met een roller over de ondergrond aangebracht. Doorgaans is de coating maar een fractie van een millimeter dik. Er bestaan in essentie drie verschillende soorten vloercoatings.

Vloercoatings worden vaak toegepast op vloeren van werkplaatsen en fabrieken, waar veel met chemische stoffen en olie wordt gewerkt. De PU coatingvloer wordt veelal binnen woningen, kantoren en woningen toegepast, daar waar vooral geen verkleuring van de vloer plaats mag vinden, vloeren die zeer UV-stabiel moeten zijn.

Multifunctionele eigenschappen en een vloercoating voor elke ondergrond

De epoxy- en polyurethaan coatings van Schilderwerken Bertelle zijn naadloos, oplosmiddelvrij, reukloos, slijtvast, goed chemicaliënbestendig en zeer goed reinigbaar. Ze zijn over verschillende ondergronden toe te passen, zowel bestaande als nieuwe betonvloeren of steenachtige ondergronden.

Zelfs over houten ondergronden kunnen onze coatings de vloer extra bescherming geven. Onze coatings kunnen indien noodzakelijk als anti-slipcoating worden uitgevoerd, of als antistatische coating die het mogelijk maakt dat statische elektriciteit snel wordt afgevoerd naar vaste punten in de ondergrond.

De vloercoatings van Schilderwerken Bertelle zijn in honderden kleuren en kleurstellingen te appliceren, geheel op basis van uw eigen wensen en voorkeuren.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor woningbezitters, ondernemers en retailers

De laatste 20 jaar hebben wij onze vloercoatings toegepast voor vloeren in allerlei ruimten, in showrooms, winkels, kantoren maar ook binnenshuis om badkamers of keukens extra glans te geven. Schilderwerken Bertelle voorziet tevens fabriekshallen en productiecentra van volledige naadloze en chemische weerbare coatings, hoogwaardige producten die hun kwaliteit al meerdere malen hebben bewezen.

Elke afwerking wordt door ons geheel op maat aangebracht, samen kiezen we het juiste product met de juiste eigenschappen. Onze hoogwaardige coatings zijn inzetbaar voor zowel nieuwbouw- als renovatiedoeleinden.

Grote & kleine projecten

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote industriële vloercoatings. Bij Schilderwerken Bertelle hebben we ook ervaren pistoolschilders in huis om een egale toplaag over grote oppervlaktes te verzekeren.

Of had u enkel retouches nodig? Ook wanneer u niet alle stalen constructies opnieuw wil laten stralen, metalliseren en coaten maar slechts enkele beschadigde plekken wenst aan te pakken, kan u op ons rekenen. 

Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële schilderwerken met weersbestendige en anti-corrosie coatings of zou u graag meteen een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!

Al 2 generaties lang…

Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

Alles even gepassioneerd en toegewijd. Alsof het voor onszelf is, alsof u familie bent. Kwaliteit en service in alles wat we doen.

Onze Contactgegevens

Schilderwerken Bertelle
Bredabaan 872
B-2170 Merksem

T.: +32 (0)499.20.14.78
E.: info@schilderwerkenbertelle.be

Hoofdkantoor:
Essenhoutstraat 28
B-2950 Kapellen

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht!

Sorry, we zijn er even niet. Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht en we beantwoorden u per mail.

Uw naam
* Email
* Omschijf uw vraag
Nu aanmelden

Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw vraag
Wij zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?