All for Joomla All for Webmasters
MERKSEM
MERKSEM
KAPELLEN
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Bredabaan 872, B-2170 Merksem
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Essenhoutstraat 28 B-2950 Kapellen

Brandwerende Schilderwerken

Brandwerende schilderwerken

Veiligheid & garantie

Met gecertificeerde zwelverf is Schilderwerken Bertelle in staat, de dragende structuren in gebouwen en constructies doeltreffend te beschermen tegen brand en hitte. Met verven RF 30’ tot RF 240’ kunnen we de gevolgen van een uitslaande brand tot 4 uur vertragen!  Tijd van onschatbare waarde om mensenlevens te redden en de brandweer toe te laten haar werk te doen.

Elk brandvertragend project wordt bovendien gekeurd door een onafhankelijk keuringsbureau, waarbij de certificatie wordt doorgegeven aan de plaatselijke brandweer.  Deze weet hierdoor bij een brand hoeveel tijd er rest om de brand te bestrijden.  In plaats van ‘gecontroleerd laten uitbranden’, kan de brandweer dan effectief te brand te lijf gaan waardoor veel schade – en dus kosten – worden vermeden.

Onze brandwerende coatings worden onophoudelijk getest in verschillende erkende Europese laboratoria, waaronder Warrington Fire Research in Warrington (UK).  De resultaten: al onze schilderwerken conform de richtlijn van de Raad van de Europese Gemeenschappen (89/106/EGG) van 21 december 1988 en conform de technische specificaties NBN 713.20.

Brandvertragende verf kan dus enorme kosten vermijden en levens redden. Waar wacht u op?

Grote & kleine projecten

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote industriële schilderwerken. Bij Schilderwerken Bertelle hebben we ook ervaren pistoolschilders in huis om een egale toplaag over grote oppervlaktes te verzekeren.

Of had u enkel retouches nodig? Ook wanneer u niet alle stalen constructies opnieuw wil laten stralen, metalliseren en coaten maar slechts enkele beschadigde plekken wenst aan te pakken, kan u op ons rekenen. 

Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële schilderwerken met weersbestendige en anti-corrosie coatings of zou u graag meteen een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!

Al 2 generaties lang…

Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

Alles even gepassioneerd en toegewijd. Alsof het voor onszelf is, alsof u familie bent. Kwaliteit en service in alles wat we doen.

Onze Contactgegevens

Schilderwerken Bertelle
Bredabaan 872
B-2170 Merksem

T.: +32 (0)499.20.14.78
E.: info@schilderwerkenbertelle.be

Hoofdkantoor:
Essenhoutstraat 28
B-2950 Kapellen

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht!

Sorry, we zijn er even niet. Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht en we beantwoorden u per mail.

Uw naam
* Email
* Omschijf uw vraag
Nu aanmelden

Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw vraag
Wij zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?