All for Joomla All for Webmasters
MERKSEM
MERKSEM
KAPELLEN
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Bredabaan 872, B-2170 Merksem
+32 (0) 0499/20.14.78 Ma - Vrij 07:00 - 20:00 Essenhoutstraat 28 B-2950 Kapellen

Schilderwerken Binnen

Schilderwerken Binnen

Duurzaam & garantie

Door onze ruime ervaring, van inmiddels meer dan 20 jaar, zijn wij in staat om zowel moderne als traditionele technieken toe te passen voor al uw binnen schilderwerk. Bij de keuze van de toe te passen materialen houdt Schilderwerken Bertelle naast uw wensen, rekening met: kwaliteit van afwerking, duurzaamheid, prijs, veiligheid en het milieu.

Wij staan als schildersbedrijf garant voor een vakkundige uitvoering van alle toevertrouwde schilderwerken. Onze schilders zijn gecertificeerd. Elke opdracht voor schilderwerken leveren wij op met 10 jaar garantie. 

Prijs & kwaliteit 

Ons schildersbedrijf uit de regio Antwerpen is gespecialiseerd in het schilderen van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw huis. Denk hierbij aan het verven van:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Muren en plafonds
  • Dakkapellen

Maar ook voor behangen in uw woning kunt u aan onze schilder uitbesteden.

Al ruim 20 jaar staat schildersbedrijf Bertelle uit Antwerpen garant voor vakmanschap, kwaliteit en professioneel schilderwerk voor een scherpe prijs.

Offerte & advies

Goed schilderwerk levert natuurlijk niet alleen maar een bijdrage aan uw woning op, het belangrijkste aspect is dan ook wel de bescherming die schilderwerk bied. De ondergronden zoals stucwerk hout of metaal zullen hun levensduur verlegen door op de juiste manier de verflaag aan te brengen.

Maar wanneer weet u nu of uw huis toe is aan nieuwe schilderwerk?

Professioneel aangebracht schilderwerk blijft tussen de 5 en 10 jaar lang mooi. Na deze tijd zal het vervangen moeten worden door een nieuwe schilderslaag om de ondergronden te voorzien van een optimale bescherming.

TIP: let altijd op uw schilderwerk zowel binnen als buiten, en loop het regelmatig na op gebreken en slijtage zoals blaasjes, scheurtjes of beschadigingen.

Op deze manier bent u altijd op tijd om uw schilderwerk te vernieuwen en zullen de algemene kosten hiervoor binnen uw budget blijven.

Wilt exact de schilderwerk prijzen weten voor het opnieuw laten schilderen van uw huis door Schilderwerken Bertelle? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte en advies op maat!

Al 2 generaties lang…

Bertelle schildert. Veel, graag en voor iedereen. Ook voor u?! Projecten binnen, buiten, groot of klein. We doen het allemaal én zelf. Al twee generaties zit het in onze genen: dat schilderen. Maar ook zandstralen en gevelrenovatie. Niks is ons vreemd.

Alles even gepassioneerd en toegewijd. Alsof het voor onszelf is, alsof u familie bent. Kwaliteit en service in alles wat we doen.

Onze Contactgegevens

Schilderwerken Bertelle
Bredabaan 872
B-2170 Merksem

T.: +32 (0)499.20.14.78
E.: info@schilderwerkenbertelle.be

Hoofdkantoor:
Essenhoutstraat 28
B-2950 Kapellen

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht!

Sorry, we zijn er even niet. Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht en we beantwoorden u per mail.

Uw naam
* Email
* Omschijf uw vraag
Nu aanmelden

Hebt u een vraag? Stuur ons een bericht.

Uw naam
* Email
* Omschrijf uw vraag
Wij zijn online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?