Skip to main content
Buitenschilderwerken

30 jaar ervaring in professioneel schilderwerk

Bent u op zoek naar een professionele schildersservice voor de buitenkant van uw huis, bedrijfspand of openbaar gebouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige schilders hebben jarenlange ervaring in het schilderen van allerlei soorten buitenoppervlakken, waaronder hout, steen, metaal en meer. Wij kunnen de uitstraling van uw pand volledig transformeren en beschermen tegen de elementen.

Bescherm uw pand en verbeter de uitstraling met onze deskundige schilders

Onze service begint met een grondige inspectie van uw buitenmuren, kozijnen, deuren en andere oppervlakken. Op basis van deze inspectie stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op, waarin we alle benodigde werkzaamheden, materialen en kosten opnemen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de totale kosten zullen zijn.

Laat uw buitenmuren en kozijnen transformeren door ons ervaren team van schilders

Onze schilders zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de juiste apparatuur en technieken om elk oppervlak perfect te schilderen. We gebruiken alleen hoogwaardige verf en coatings die speciaal zijn ontworpen om lang mee te gaan en uw pand te beschermen tegen vocht, wind, zon en andere invloeden van buitenaf. Bovendien zorgen we ervoor dat uw pand volledig schoon en opgeruimd wordt achtergelaten na voltooiing van het werk.

Bekijk realisatiesOfferte

Kies voor hoogwaardige verf en uitstekende service met onze betrouwbare schilderservice

Als trotse huiseigenaar of vastgoedbeheerder begrijpt u hoe belangrijk het is om uw pand er op zijn best uit te laten zien. Het exterieur van uw pand is het eerste wat mensen zien en kan een blijvende indruk achterlaten op gasten, klanten en voorbijgangers. Daarom is het belangrijk om te investeren in een professionele en betrouwbare schildersservice die uw buitenmuren, gevels en kozijnen kan beschermen en transformeren.

Bij ons begrijpen we dat het kiezen van een schildersservice een belangrijke beslissing is, daarom bieden wij heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garanties. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd de controle behoudt over het proces en de kosten, en dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.

Onze professionele schilderdiensten