Skip to main content

Voor al uw schilderprojecten in Vlaanderen

Wij vinden persoonlijke benadering belangrijk. Daarom komen we altijd bij u langs om uw schilderproject te bespreken. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend op het gebied van materiaal en kleur, zodat u de beste keuze kunt maken. Onze liefde voor het vak en deskundigheid resulteren in een optimale prijs kwaliteit verhouding.

Bekijk realisaties

Kwalitatief hoogstaand schilderwerk

Bij Schilderwerken Bertelle staat kwaliteit voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfsoorten en de beste materialen om een duurzaam resultaat te garanderen. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en zorgen ervoor dat uw schilderproject tot in de puntjes is afgewerkt.

Uw schilderproject van A tot Z verzorgd

we graag uw schilderproject uit handen. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering van het project, nemen wij de verantwoordelijkheid. Wij werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo heeft u geen omkijken naar uw schilderwerk.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het schilderen van uw woonkamer, uw bedrijfspand of het onderhoud van uw gevel, wij staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer als nieuw uitziet en dat u weer jarenlang plezier heeft van uw schilderwerk.

Schilderwerken

Ons schildersbedrijf uit de regio Antwerpen is gespecialiseerd in het schilderen van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw huis.

Reinigingswerken

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote reinigingswerken. Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!

Spuittechnieken

Kalkpleister kan je afwerken op verschillende manieren. Dik, dun, een strak of zanderige look. Afhankelijk van wat mooi is voor de woning.

Overige diensten

Al ruim 30 jaar staat schildersbedrijf Bertelle uit Antwerpen garant voor vakmanschap, kwaliteit en professioneel schilderwerk.

Onze professionele schilderdiensten