Skip to main content
PROFESSIONELE SCHILDERWERKEN IN REGIO ANTWERPEN

Maak uw huis of bedrijfspand als nieuw!

Ons team van deskundige schilders is gepassioneerd over hun vak en heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige schilderoplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten. Of u nu uw interieur wilt opfrissen, uw buitenkant een nieuwe look wilt geven, of u simpelweg op zoek bent naar professionele advies over kleurkeuzes, wij zijn hier om u te helpen. Onze diensten omvatten zowel binnen- als buitenschilderwerk, en wij bieden ook speciale coatings en afwerkingen aan om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen weersinvloeden en andere schade.

30

jaar professionele ervaring

10

garantie op schilderwerken

Uitstekende klantenservice en toewijding aan kwaliteit

Schildersbedrijf met op maat gemaakte oplossingen

Onze klanten zijn onze prioriteit en daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Onze uitstekende klantenservice en onze toewijding aan kwaliteit zijn de redenen waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen.

Wij zijn ons ervan bewust dat elke klant uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een volledige herinrichting of gewoon een paar kleine veranderingen wilt aanbrengen, wij staan klaar om u te helpen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.