Skip to main content
Stoomreiniging

Professionele stoomreiniging voor uw pand

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw pand grondig te reinigen en te desinfecteren? Overweeg dan onze professionele stoomreinigingsservice. Met behulp van hoge temperaturen en druk kunnen wij zelfs de meest hardnekkige vuil en bacteriën verwijderen. Lees verder om meer te weten te komen over onze stoomreinigingsservice.

Grondige reiniging met stoom

Onze stoomreinigingsservice is geschikt voor verschillende soorten panden, waaronder kantoren, winkels, scholen, restaurants en meer. Met behulp van onze geavanceerde stoomreinigingsapparatuur kunnen wij verschillende oppervlakken grondig en veilig reinigen, zoals vloeren, muren, keukens en sanitair.

Desinfectie en hygiëne

Met onze stoomreinigingsservice kunnen wij niet alleen uw pand schoonmaken, maar ook desinfecteren. De hoge temperaturen van de stoom zorgen ervoor dat bacteriën en virussen worden gedood, wat zorgt voor een schone en hygiënische omgeving. Dit is vooral belangrijk in tijden van ziekte-uitbraken en pandemieën.

Bekijk realisatiesOfferte

Voordelen van stoomreiniging

Professionele en betrouwbare service

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan onze stoomreinigingsservice. Zo is het gebruik van stoom milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën worden gebruikt. Daarnaast is het een effectieve en efficiënte manier om vuil en bacteriën te verwijderen, en kan het helpen om de levensduur van uw pand en materialen te verlengen.

Bij ons bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare stoomreinigingsservice. Ons team van deskundige en ervaren reinigingsspecialisten zorgt ervoor dat uw pand grondig en veilig wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Wij werken snel en efficiënt, zodat u uw pand snel weer in gebruik kunt nemen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.

Onze professionele schilderdiensten