Skip to main content
Kaleiwerken

De perfecte oplossing voor uw gevelrenovatie

Als u op zoek bent naar een duurzame manier om uw gevel te renoveren en te beschermen, dan zijn kaleiwerken de perfecte oplossing. Kalei is een natuurlijk product dat al eeuwenlang wordt gebruikt om gevels te beschermen en te verfraaien.

De voordelen van kaleiwerken voor uw gevel

Kaleiwerken bieden tal van voordelen voor uw gevel. Zo beschermt het niet alleen tegen vocht en vorst, maar ook tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Bovendien geeft het uw gevel een unieke en authentieke uitstraling.

Een ruime keuze aan kleuren en texturen

Bij kaleiwerken heeft u een ruime keuze aan kleuren en texturen, waardoor u uw gevel precies kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw pand. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking of juist een meer rustieke uitstraling.

Bekijk realisatiesOfferte

Professionele kaleiwerken voor een duurzaam resultaat

Wanneer u kiest voor kaleiwerken, is het belangrijk om te kiezen voor een professionele uitvoering. Ons team van deskundige schilders heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van kaleiwerken en zorgt voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat.

Kaleiwerken zijn niet alleen geschikt als afwerking voor een nieuwe gevel, maar ook als onderdeel van een gevelrenovatie. Door de gevel eerst grondig te reinigen en eventuele beschadigingen te herstellen, kunnen wij de kaleiwerken vervolgens naadloos aanbrengen voor een mooi en duurzaam resultaat.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.

Onze professionele schilderdiensten