Skip to main content
Dakcoating

Bescherming en verlenging van de levensduur van uw dak

Als huiseigenaar wilt u dat uw dak er niet alleen goed uitziet, maar ook bestand is tegen weersinvloeden. Dakcoating biedt de perfecte oplossing om uw dak te beschermen en de levensduur te verlengen.

Hier zijn 6 redenen waarom u zou moeten overwegen om uw dak te laten coaten

  1. Dakcoating beschermt tegen weersinvloeden
  2. Vermindert energieverbruik
  3. Verbetert esthetiek
  4. Verlengt de levensduur van uw dak
  5. Snelle installatie
  6. Kostenbesparend

Professionele Dakcoating Diensten

Wij bieden professionele dakcoating diensten voor residentiële en commerciële klanten. Ons team van ervaren dakdekkers zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige en duurzame coating die uw dak beschermt en verfraait.

Bekijk realisatiesOfferte

Bescherm uw dak tegen de elementen

Energie-efficiëntie en Kostenbesparing

Laat ons uw dak beschermen tegen de elementen door middel van onze professionele dakcoating diensten. Onze coating zorgt voor een duurzame bescherming tegen weersinvloeden, wat resulteert in minder schade en minder kosten voor reparatie en vervanging.

Onze dakcoating diensten helpen bij het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis of bedrijfspand, wat resulteert in lagere energierekeningen en kostenbesparing op de lange termijn. Bovendien verlengt het de levensduur van uw dak.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.

Onze professionele schilderdiensten