Skip to main content
Gevelbescherming

Bescherm uw gevel: waarom gevelbescherming essentieel is

De gevel van uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf en een belangrijk onderdeel van de uitstraling. Het is daarom essentieel om deze goed te onderhouden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wij bieden een professionele oplossing voor de bescherming van uw gevel: gevelbescherming.

De voordelen van gevelbescherming: meer dan alleen esthetiek

Onze gevelbescherming biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar ook tegen graffiti en andere vormen van vandalisme. Het is een effectieve manier om de levensduur van uw gevel te verlengen en de uitstraling van uw pand te behouden.

Houd uw gebouw in topconditie met onze service

Onze ervaren schilders zijn experts op het gebied van gevelbescherming. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om uw gevel optimaal te beschermen en te onderhouden. Of het nu gaat om een oud of nieuw pand, wij zorgen voor een duurzame en mooie afwerking.

Bekijk realisatiesOfferte

Investeer in de toekomst van uw pand met onze gevelbescherming

Gevelbescherming is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw pand en kan op lange termijn aanzienlijke kosten besparen. Bij Bertelle bieden we verschillende gevelbeschermingsdiensten aan, waaronder impregneren, hydrofuge en gevelreiniging.

Onze deskundige schilders werken met hoogwaardige materialen en staan garant voor vakmanschap en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we uw gevel kunnen beschermen en de levensduur van uw pand kunnen verlengen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar hoe wij de zaken aanpakken?

1. Kennismaking

Wij bij Bertelle geloven in het belang van persoonlijk contact en het begrijpen van uw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon of het contactformulier op onze website om uw ideeën te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen en advies te geven op basis van onze jarenlange ervaring.

2. Opmeting

Om een exacte prijs te kunnen geven voor uw project, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen voor een opmeting. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en geven we u eventueel bijkomend advies op maat. Zo kunnen we een plan van aanpak opstellen dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften.

3. Prijs voorstel

Bij Bertelle begrijpen we dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn bij het uitvoeren van een project. Daarom bezorgen we u ten laatste 1 week na uw aanvraag en opmeting een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hierin vindt u niet alleen de exacte prijs, maar ook het juiste advies en een plan van aanpak dat we samen met u hebben opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de controle over de kosten.

4. Aan de slag

Bij Bertelle gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag nadat u de offerte heeft goedgekeurd. We plannen samen met u een datum in waarop we het werk kunnen starten. Na afloop leveren wij het werk graag samen met u op, en bent u verzekerd van ambachtelijk vakwerk, heldere offertes, duidelijke afspraken en uitstekende garantie.

Onze professionele schilderdiensten